Referenties
Hieronder vindt u enkele referenties van onze klanten, lees de referenties en oordeelt u zelf! Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Bob het was geweldig Mijn vader werd door jouw opgehaald in de limo voor zijn 90ste verjaardag en hij heeft ervan genoten en wij ook . Het was geweldig. Bij deze bedankt gr Fam.Teggeler

Miriam teggelerBeste Bob, Bedankt voor de fantastische rit van afgelopen zaterdag! Ruim op tijd en allemaal enorm genoten van de geweldige sfeer en perfecte service! Voor onze moeder was het een fantastische ervaring! Bedankt Limo Twente!

Fam. OlbertzVandaag heeft ons dochter en vriendinnen het super gehad door jullie vervoer per limo. onze dank hiervoor.

Fam. HubertHallo, Gisteren 4 december heeft Limo Twente mijn vader opghehaald voor zijn 80 jarige verjaardag. Uiteindelijk zaten opa-oma en vijf kleinkinderen in deze mooie Limo. Mijn vader glunderde van oor tot oor. Het was een fantastische ervaring. Limo Twente, bedankt voor de keurige en correcte service. Groet Fam Geerdink Hengelo

Fam GeerdinkBob heeft mijn broertje op de verjaardag meegenomen, keurig en keurig op tijd! Ga zo door! Jesse Holtslag

JesseFantastische nieuwe website!

Ray
Uw ervaring
Hieronder kunt u uw ervaring delen met anderen. Zodra uw bericht is goedgekeurd door een van onze medewerkers zal deze in de bovenstaande lijst zichtbaar zijn.

Naam:


Bericht:
LimoTwente

Email.

Telefoon.
06-12845666

KvK.
50928538

BTW.
NL129220814

Taxi Nr.
P87647

Bank.
471205664