Limousine huren voor een bruiloft

Alle aanstaande bruidsparen beginnen al ruim van te voren met de voorbereiding van hun huwelijksdag. Ze hebben een gesprek met de trouwambtenaar van de gemeente en bezoeken trouwlocaties waar de grote dag gevierd kan worden. Tevens worden er afspraken gemaakt met de kapper, een fotograaf, de plaatselijke bloemist en een horeca gelegenheid waar de feestelijkheden plaats vinden. Op uw trouwdag wilt u niet de zorgen hebben hoe u van A naar B komt…en dan komen wij in beeld om de juiste vervoer service te verlenen met één van onze limousines. U wordt in stijl voorgereden volgens schema door een in stijl geklede chauffeur die de etiquette maar al te goed kent. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, we zijn u graag van dienst!

Limousine huren voor een galafeest

Elk jaar worden er voor de eindexamen leerlingen in het land gala’s georganiseerd op school of bij een andere daarvoor geschikte locatie. Het is dan mogelijk om met speciaal vervoer voor te komen rijden op de rode loper waar bij het uitstappen de betreffende leerlingen op de foto worden gezet met hun vervoersmiddel. Ook voor een schoolgala kunt u bij ons terecht! Onze limousines bieden plaats aan maximaal 8 personen en er is keuze uit verschillende modellen. Tevens is er de mogelijkheid voor de jeugd om via bluetooth hun eigen muziek af te spelen via de geweldige geluidsinstallatie in de limo…dit verhoogt de feestvreugde altijd. Let wel; De eerste indruk maak je maar één keer!

Limousine huren voor een bedrijfsfeest of jubilaris

Als een werknemer 12,5 / 25 of 40 jaar gewerkt heeft is het tijd voor een feestelijk jubileum. Dit wordt meestal gevierd op het bedrijf waar de betreffende dame/heer werkt en soms wijkt men uit naar de plaatselijke horeca. De laatste tijd zien we veel instellingen en bedrijven die de jubilaris met partner thuis laten ophalen met een luxe limousine naar de gewenste locatie laten brengen waar ze bij aankomst worden opgewacht door directie en overige medewerkers/collega’s. Dit levert elke keer weer prachtige momenten op als extra blijk van waardering door de overweldigende indruk van het totaal plaatje! Schroom niet om contact op te nemen in het geval van vragen of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Limousine huren voor een verjaardagsfeest

Iedereen kent de standaard verjaardagsfeestjes wel met visite thuis, maar af en toe is het tijd om er eens iets bijzonders van te maken. Daarom zien we steeds vaker het verzoek om de jarige met familie of vrienden rond te rijden met een stretch limousine in de omgeving met een glaasje bubbels in de bar van de limousine. Dit kan natuurlijk ook als verrassing aangeboden worden door de ouders voor hun zoon of dochter…denk daarbij maar eens aan een Sweet-16! Omdat er maximaal 8 personen in de limousine mogen kan er ook meerdere keren een rondje gereden worden waarbij de gasten elkaar afwisselen. Via bluetooth kan er verbinding gemaakt worden met de geluidsinstallatie in de limousine om de gewenste muziek zelf af te spelen of er speelt een DVD op meerdere tv-schermen videoclips af. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, we zijn u graag van dienst!

Limousine huren voor exclusief pendelwerk 

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt om exclusief pendelwerk te verrichten op locatie bijvoorbeeld om uw gasten in groepjes van de ene locatie naar een volgende locatie te brengen met een luxe stretch limousine. Dit is niet alleen een bijzondere ervaring voor de dames en heren die dit aangeboden wordt, maar ook een spectaculaire belevenis om de limousine te zien voorrijden bij de rode loper om de VIP’s uit te laten stappen, dit natuurlijk onder toeziend oog van het aanwezige publiek. Op deze manier brengt het elk feestje naar een hoger niveau waar nog lang over doorgepraat wordt. Deze opdrachten zijn zowel voor privé doeleinden als een buurtfeest, bruiloftsfeest of speciale familie aangelegenheid mogelijk, maar ook voor een schoolfeest waar alle leerlingen de kans krijgen om een ritje mee te maken. Voor bedrijven is het interessant om tijdens een open dag de bezoekers van een in de buurt gelegen parkeerplaats in stijl te vervoeren naar het bedrijfspand waar de activiteiten plaats vinden. Dit geldt niet alleen om de verkeersdrukte te beperken, maar straalt ook nog eens professionaliteit uit naar de relatie’s toe. Schroom niet om contact op te nemen in het geval van vragen of mail ons voor een vrijblijvende offerte!